Infoähky XX - lauantai 23.11.

Tervetuloa Infoähkyyn

Sydämellisesti tervetuloa Infoähkyyn lauantaina 23. marraskuuta 2019 juhlistamaan 20-vuotiasta Informaatioverkostojen kilta Athenea.

Juhlallisuudet alkavat Kandidaattikeskuksen pääaulassa osoitteessa Otakaari 1 järjestettävällä cocktail-tilaisuudella kello 15:00. Cocktail-tilaisuudesta siirrytään yhteiskuljetuksilla kello 17:00 alkaen pääjuhlaosuuteen Helsinkiin Tapahtumatalo Bankiin osoitteeseen Unioninkatu 20. Pääjuhlan jälkeen ilta jatkuu jatkopaikassa, jonne on yhteiskuljetus.

Seuraavana aamuna juhlavieraita kutsuu Servin Mökissä (Jämeräntaival 4) kello 12:00 alkaen järjestettävä Purkusessio, jossa päästään nauttimaan rennoissa tunnelmissa silliaamiaisen herkuista ja muistelemaan edellispäivän huippuhetkiä.

Pukukoodi lauantain osuuteen on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Sunnuntaina tärkeintä on, että vieraat tuntevat olonsa sillisasuissaan mukavaksi.

Juhlien hinta on opiskelijoille 90 € (alkoholiton 80 €) ja muille 110 € (alkoholiton 100 €). Silliaamiaisen hinta on 15 € ja se ei sisälly illalliskortin hintaan. Ilmoittautumisen sulkeuduttua ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvollinen maksamaan osallistumismaksun eräpäivään (4.11.2019) mennessä. Tämän jälkeen paikka siirtyy jonossa seuraavalle.

Mikäli kysymyksiä herää, voit olla yhteydessä vuosijuhlatoimikuntaan infoahky@athene.fi.