TASSUfest - lauantai 17.8.

Elokuussa räjähtää, kun TASSUfest täyttää Alvarin Aukion festaritunnelmalla, häikäisevillä esiintyjillä ja pirskahtelevalla kesäillan ilolla. Luvassa on kesän ylivoimaisesti parhaat bileet, joihin ovat lämpimästi tervetulleita koko Aalto-yhteisö ystävineen.

TASSUfest on hurmaava kokonaisuus, joka yhdistää loistavan musiikin, athenelaisen rennon meiningin, luovan taiteellisen toiminnan ja loppukesän lumoavan tunnelman. Lavoille kipuaa niin suomalaisia eturivin artisteja, Otaniemi-bändejä kuin athenelaisia muusikoitakin.

Mistä nimi TASSUfest tulee? Tsekkaa täältä! 😎

Lisätietoja rannekkeiden lunastamisesta, tapahtuman anniskelusta, sauna- ja paljualuuen säännöistä ja tapahtuman muista yleisohjeista löytyy alla olevan linkin takaa. Suosittelemme seuraamaan tapahtuman some-kanavia, jonne päivitetään ajankohtaista tietoa.

Kävijäinfo

Esiintyjät

Ruudolf
Tuuttimörkö
Wikirock
Adeola Ikuesan

Muu ohjelma

Herkullisen musiikkitarjonnan lisäksi tapahtumassa on tarjolla kivaa kesätekemistä: muun muassa TASSUfest Spa saunoineen ja paljuineen, karaokea, reivikontti ja festariseppele-workshop. Telttalavalle on myös mahdollista ilmoittautua esiintymään itse Olkkariklubi open mic -sessioon!

TASSUfestissä bailataan auringonlaskuun ja sen yli - ruokarekka pitää juhlijat kylläisinä ja janon sammuttaa suomalaiset pienpanimot.

Lipunmyynti

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 29.5. klo 17:00 Kide.apissa. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, joten paikka kesän huikeimpiin bileisiin kannattaa varmistaa nopeasti. 😎

Early bird -lippu – 25€
Peruslippu – 30€
Kannatuslippu – 50€
Kannatuslippu (PLATINA) – 95€

Lisäksi tapahtumaan myydään erikseen yrityslippupaketteja, joista voi olla sähköpostitse yhteydessä Pinja Hokkaseen (pinja.hokkanen@aalto.fi). Mainitsethan viestissä yrityksesi sekä toivotun lippumäärän. 😊

Lippukauppaan

Yhteistyössä