Vuosijuhlaan valmistautuminen

Vuosijuhla on killan juhlista arvokkain ja vaatiikin huolellisen valmistautumisen. Näillä ohjeilla kokematonkin juhlija pääsee alkuun ja voi nauttia illasta täysin rinnoin.
Vuosijuhlassa käyttäydytään herrashenkilömäisesti. Hyvillä tavoilla ja huomaavaisuudella pärjää pitkälle ja vaikeissa paikoissa voi vilkaista mallia naapurilta. Jos seurapiirielämä ei ole ennestään tuttua, voi etikettiin tutustua Teekkarin käytösoppaasta.

Avec

Seuralaisen voi valita myös killan ulkopuolelta ja sellainen voi löytyäkin jo kotoasi. Jos avecin valitseminen ei kuitenkaan ole näin triviaalia, kannattaa kysäistä muita parittomia kiltalaisia aveciksi. Toki juhlaan voi osallistua ilman omaa seuralaistakin.

Pukeutuminen

Miehet sonnustautuvat joko frakkiin tai tummaan pukuun. Jos vuosijuhlia aikoo jatkossa kiertää enemmänkin, kannattaa ostaa jo nyt oma frakki. Rahapulassa tai epävarmuuden iskiessä tumma puku käy hyvin. Naiset valitsevat useimmiten täyspitkän iltapuvun. Puvun tyylin ja värin voi valita oman mieltymyksen mukaan, mutta täysvalkoinen jätettäköön hääjuhliin.

Akateemiset kunniamerkit ja tunnukset

Mahdolliset akateemiset kunniamerkit laitetaan asun vasempaan rinnukseen. Jos kunniamerkkejä ei ole (vielä) kertynyt, voit ostaa killan pronssisen jäsenmerkin 15 euron hintaan. Näitä voit kysyä hallituksen jäseniltä.

Ylioppilaskunnan nauhaa saa AYY:n Otaniemen palvelupisteestä nimelliseen parin euron hintaan. Se laitetaan laskeutumaan oikealta olalta vasemmalle lanteelle. Naiset voivat myös taitella nauhasta ruusukkeen rintapieleen, jos puku on olkapäiltä avoin. Ruusuketta kannetaan puvun oikealla puolella.

Aika ja raha

Juhlaan valmistautuminen maksaa, sitä ei voi kiistää. Itse juhlassa selviää yleensä halvemmalla, sillä kaikki kuljetukset, narikat ja muut pikkumenot on huolehdittu puolestasi. Sen sijaan juomaan kannattaa varata käteistä ja tarvittaessa taksiinkin, jos haluaa päätyä yöllä Otaniemen ulkopuolelle.

Maksutiedot

IBAN: FI36 6601 0001 0650 51
Saaja: Informaatioverkostojen kilta Athene ry
BIC: AABAFI22
Viite: 99639
Eräpäivä: 6.11.2017
Summa: 80 € (70 €) / 100 € (90 €) (opiskelijat (holiton) / valmistuneet (holiton))

Lauantaina järjestettävän silliaamiaisen hinta on 10€ ja se ei kuulu illalliskortin hintaan.

Yhteystiedot

Juhlien järjestelyistä vastaavat Athenen vuosijuhlatirehtöörit

Hanna Hämäläinen
045 320 6114

Katri Saarinen
0400 836 541

sekä muu vuosijuhlatoimikunta

Atte Makkonen
Iines Vuorjoki
Roosa Laurikainen
Venla Pesonen

Koko vuosijuhlatoimikuntaan voit olla yhteydessä sähköpostilla infoahky@athene.fi.

Tukemassa Infoähkyä