Informaatioverkostojen kilta

Athene

Vaalit 2018

Linkkejä

Vaaleista

Informaatioverkostojen kilta Athene ry:n vaalikokous järjestetään tiistaina 23.10.2018 klo 16:15 eteenpäin Tietotekniikan talon luentosalissa T1. Vaalikokouksen tehtävänä on valita hallitus ja toimihenkilöt seuraavalle kalenterivuodelle.

Athenen toiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja siksi on olennaista, että eri tehtäviä hoitamaan löydetään innokkaita tekijöitä.

Näiden sivujen tarkoituksena on esitellä Athenen hallitus- ja toimihenkilövirkoja, sekä kirjata näihin tehtäviin tähän mennessä ehdolle asettuneet. Jos siis olet kiinnostunut aktiivisesta toiminnasta Athenessa, asetu ehdolle joko toimihenkilöksi tai hallituksen jäseneksi. Virkojen kuvauksista löydät tarkempaa tietoa siitä, minkälaisia hyviksi koettuja rooleja on valmiiksi tarjolla. Mikään ei kuitenkaan estä keksimästä vaikkapa omaa toimihenkilövirkaa, jos niin haluaa.

Mitään viroista ei ole etukäteen kähmitty, eikä etukäteen tarvitse tuntea muita toimijoita saati olla ollut vastaavanlaisissa tehtävissä. Aito innostus tehtävän hoitamiseen on tärkeintä, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki phukseista N:nnen vuosikurssin opiskelijoihin.

Kiltatoiminta avaa erinomaiset mahdollisuudet tutustua laajasti muihin opiskelijoihin, kouluun ja yrityksiin, hankkia unohtumattomia kokemuksia, oppia uusia taitoja, piristää CV:tä, toteuttaa upeita projekteja, kasvaa ihmisenä ja ennen kaikkea tehdä opiskeluajasta elämäsi parasta aikaa! Älä siis epäröi, vaan lähde rohkeasti mukaan!

Vaalikahvila 17.10. klo 16 @ Olkkari

Tämän vuoden vaalikahvila järjestetään keskiviikkona 17.10. klo 16:00 OLOhuoneella. Vaalikahvilassa istuva hallitus pitää johdannon kertoen lyhyesti omista viroistaan. Tämän jälkeen ehdolle asettuneet voivat tulla kertomaan omista visioistaan Athenessa ja vastaamaan kiltalaisten kysymyksiin. Vaalikahvila on hyvä tilaisuus päästä rennosti sparraamaan itseään ja muita athenelaisia vaalivirkahakuihin liittyen, sillä itse vaalikokouksessa ehdokkailta pääsee kysymään vain rajatun määrän kysymyksiä. Jos edes pohdit mahdollisuutta hakea johonkin hommaan, kannattaa tulla paikalle!

Käytännössä

Mikäli olet kiinnostunut jostain hallitus- tai toimihenkilövirasta, toimi seuraavasti:

  • Lue viran kuvaus
  • Kysele halutessasi lisätietoja esim. viran nykyiseltä haltijalta tai hallitukselta
  • Tee halutessasi itsellesi vaalisivu, josta löytyy kuvasi ja haluamasi tiedot sinusta ja ehdokkuudestasi. Vaalisivu voi olla mitä tahansa, esim. nettisivu, diaesitys tai teksti, kunhan siihen pääsee suoraan linkin kautta. Vaalisivu ei ole pakollinen, mutta se on tapa hyvä hahmottaa omia ajatuksia ja viestiä niistä äänestäjille.
  • Kerro ehdokkuudestasi viestintäpäällikkö Katrille (viestintapaallikko@nullathene.fi, telegram @viestintapaallikko), joka päivittää ehdokkaat-listaan ehdokkuutesi ja linkin mahdollisille vaalisivuillesi.
  • Saavu paikalle vaalikahvilaan kertomaan ajatuksiasi ja vastaamaan kiltalaisten kysymyksiin
  • Saavu paikalle kokoukseen vaikuttamaan valintaan

Ehdolle asettumista ei ole missään määrin pakko päättää etukäteen. Sen sijaan on täysin mahdollista asettua ehdolle johonkin virkaan vasta itse vaalikokouksessa.

Lisätietoa vaaleista, tehtävistä tai näistä sivuista antavat mielellään istuva hallitus (hallitus@nullathene.fi) ja hallituksen istuva puheenjohtaja (puheenjohtaja@nullathene.fi).