« Kalenteriin
MainosLuukku no. 2

Millainen kiltalainen olet? -testi

Näin wapun alla koulukiireiden painaessa päälle moni epäilee omaa identiteettiään.

Onneksi Wappukukka tarjoaa ratkaisun ongelmaan! Testin avulla saat selville, millainen kiltalainen sisimmässäsi olet.

Kahvikuppigate goes skumppa puhututtaa - mihin leiriin sinä kuulut?

Saavut Olkkarille hyvissä ajoin ennen luentoa. Mitä teet?

Mitä lukee kohdallasi namubufferissa?

Mitkä ovat suunnitelmasi näin wapun alla?

Mikä tai mitkä killan tapahtumista ovat eniten mieleesi?

Mitkä Olkkarin palvelut piristävät päivääsi eniten?

Olet party animal!

Sinut tunnetaan yhtä lailla villistä biletyksestä kuin seuraavan aamun vähemmän euforisista olotiloistasi. Monen päivän putketkaan eivät kuitenkaan hidasta menoasi, ja sinut saa helposti mukaan vaikka risteilylle muutaman tunnin varoitusajalla. Muiden vasta aloitellessa wappuun valmistautumista on sinun matkasi Ullikselle jo hyvässä vauhdissa!

anigif_enhanced-13726-1423859153-6.gif

Olet olkkarihengaaja!

Saavut Olkkarille yleensä ensimmäisten joukossa, ja lähdet paikalta viimeisenä. OLOhuone on toinen kotisi, jossa hallitset Nuolipelin ovelimmat taktiikat sekä osaat jääkaapin tuotteiden hinnat ulkoa. Sinut löytää usein samasta paikasta sohvalta kahvikuppi kädessä, tohvelit jalassa ja viltti olkapäillä. Ovesta poistut vain hakeaksesi subin tai ilmaisen cookien.

Olkkarihengaaja

Olet kilta-aktiivi!

Et koskaan unohda tarkistaa killan kalenteria tai jättää ilmoittautumatta yhteenkään tapahtumaan niin ilmomasiinassa kuin facebookissakaan. Athene on sinulle kuin toinen perhe, ja olet tuttu kasvo useimmille kiltalaisille toimarina, hallituslaisena tai muuten vaan aktiivisena tyyppinä.

Kilta-aktiivi

Olet panostaja!

Keskiarvosi hipoo vitosta ja noppia kertyy vähintään tavoitetahtiin. Excuilla olet aina se, jolla on jotain fiksua sanottavaa, kun muut ovat tulleet paikalle lähinnä ruuan takia. Edessäsi on epäilemättä loistava tulevaisuus, mutta muista välillä nauttia myös infolaisuuden vähemmän akateemisista iloista!

Panostaja

Olet phabuhuutelija!

Jos olet vielä fuksi, tupsu tai kolmannen vuoden opiskelija, kannattaa tässä vaiheessa vielä vähän jarrutella sisäisen phabusi manifestoitumista! Kaikkein todennäköisimmin olet kuitenkin jo lähes N:nnen vuoden opiskelija, jonka suusta saa kuulla useamman kerran viikossa sanat “silloin kun minä olin phuksi…” Onneksesi opintokokemusta ei kuitenkaan mitata niinkään kerättyjen noppien vaan läsnäololukukausien mukaan.

Phabuhuutelija