« Kalenteriin
MainosLuukku no. 1

Pääkirjoitus

Päätoimittajan kuva

Kevätaurinko lämmittää jo Smökin kattoa ja jäynääjätkin ovat heränneet talviuniltaan – näin maaliskuun vaihtuessa huhtikuuksi voi vuoden suurimman juhlan odotus virallisesti taas alkaa. Ja mikä olisikaan parempi tapa jouduttaa matkaa Ullikselle kuin Athenen perinteinen Wappukukka!

Tänä vuonna jo kuudetta kertaa lukijoidensa huhtikuuta piristävän Wappukukan luukuista paljastuu jälleen mitä moninaisempaa sisältöä. Luukut avautuvat yksi kerrallaan aina keskiyön koittaessa, joten kalenteri kannattaa käydä avaamassa säännöllisesti.

Vaikka Wappukukka ei suklaakalenteri olekaan, on ainakin yhden luukun tekijöille luvassa makea yllätys. Parhaan luukun tekijät nimittäin palkitaan kuukauden lopussa wappuisan herkullisella palkinnolla! Jokainen lukija voi äänestää suosikkijuttujaan näytön alalaidan äänestyspainikkeilla, ja voittaja julkistetaan 1.5. avautuvassa luukussa.

Ihanaa Wapun odotusta kaikille!

Iloisen aurinkoisin Kukkaterveisin,
Mari Hirvi
Päätoimittaja

P.S. Upean kansikuvan on tänä vuonna taiteillut Kukan ihana toimitussihteeri Alexia Leimu. Erityiskiitos kuuluu myös niin ikään toimitukseen kuuluvalle Ilona Rahnastolle, joka muokkasi Wappukukan etusivusta responsiivisen ensi kertaa sen historiassa. Kiitos Alexia ja Ilona!