« Kalenteriin
MainosLuukku no. 10

Wappuheilatesti

Näin wapun alla monella on kevättä rinnassa ja ajatus wappuheilasta kutkuttaa. Aina heilan löytäminen ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista, ja olisikin mukavaa jos joku olisi kertomassa mitä tuleman pitää.

Onneksi Wappukukka tarjoaa ratkaisun ongelmaan! Testin avulla saat selville, mitä sinulle on tänä vuonna luvassa wappuheilarintamalla.

Mikä on parisuhdetilanteesi?

Mitä lasistasi löytyy wappuna?

Mikä on wappusi kohokohta?

Millaista vaatetusta suosit wappuna?

Minkä näistä lausahduksista kuulee todennäköisimmin suustasi wapun aikaan?

Wappu on…

Wappuheilasi on oma kyyhkyläisesi!

Tulet viettämään ikimuistoisen wapun kenenkäs muun kuin oman kultasi kanssa! Jos nyt rehellisiä ollaan, niin tämän testinkin teit oikeastaan vain varmistuaksesi asiasta. Ihanaa wappua teille!

Kyyhkyläiset

Wappuheilastasi ei ole vielä varmuutta.

Sinulla on heilastelurintamalla monta rautaa tulessa ja yösija on tässä vaiheessa wapunkin varalle taattu. Varo kuitenkin, etteivät heilasi kohtaa wapun riennoissa tai ainakaan Ulliksella, sillä tilanne saattaa kääntyä päälaelleen sekunnin sadasosassa!

Awkward

Wappuheilasi on joku uusi tuttavuus!

Olet heilastellut saman tyypin kanssa jo jonkin aikaa, mutta lieneeköhän hänessä kuitenkaan potentiaalia wappuheilaksi? Kannattaa siis pitää silmät auki, sillä huhu kertoo, että wapun aikaan liikkeellä on paljon laatuheiloja!

Dumped

Wappuheilasi on @aaltoihastuksesi!

Olet ehkä toivottoman ihastunut teekkariin tai katsellut jo pidempään jotain söpöä kylteriä turvallisen etäisyyden päästä, mutta et ole saanut aikaiseksi tehdä asialle vielä mitään. Wappu on tunnetusti otollinen tilaisuus lähestyä vähän tuntemattomaampaakin söpöläistä. Go for it!

Ihastus

Wappuheilasi on… skumppapullo!

Vietät wappusi niin kauheassa kännissä, että (ainakaan kovin mieleistä) heilaa ei ole helppo löytää. Onneksi wappu on ensi vuonnakin, ja voitkin siirtää katseesi suoraan kesäheilan hankkimiseen.

Phabuhuutelija