« Kalenteriin
MainosLuukku no. 1

Pääkirjoitus

Päätoimittajan kuva

Wappu on mun lemppari kuukausi.

Wappu on parasta aikaa saada uusia kavereita tai kukaties löytää uusi wappuheila. Yhteisöllisyys viedään nextille levelille, kun poikkeuksellisesti ja poikkeuksetta jokainen on juhlatunnelmissa. Menneiden Wappujen muisteleminen saa herkistymään ja tulevan miettiminen hymyn huulille. Mun omat parhaat muistot Wapusta on kaikki ne fuksiporukalla yhdessä vietetyt hetket MK:n bunkkerissa ja ne vauhdikkaat illat kroketin ja MM-lätkän merkeissä. Mikään ei kuitenkaan vedä vertoja sille euforiselle fiilikselle ja tunnelataukselle, kun sai painaa lakin päähän ensimmäistä kertaa. Juuri sitä hetkeä varten, ja siihen huipentuen, tämä kalenteri onkin olemassa.

Tästä alkaa 30-päivää kestävä matka kohti Dipolia ja Ullanlinnanmäkeä.Aina keskiyön koittaessa kalenterista avautuu uusi luukku ja luvassa on muunmuassa huippuunsa hiottua interaktiivisuutta, kielikuvia, 24h tosiTV-lähetys ja ennen kaikkea superisti Wappufiilistä. Jäädään siis jännityksellä odottamaan, mitä kaikkea muuta seuraava kuukausi tuokaan tullessaan. Ilmassa on kysymysmerkkejä kuin Aallon logossa konsanaan, mutta turha kiirehtiä, sillä Vappuaatto tulee nopeammin kuin osaisi arvatakaan!

Muistakaa myös äänestää sivun alalaidassa suosikkiluukkujanne! Muutamia tyhjiä luukkujakin on vielä jäljellä ja toimitus pyytääkin ottamaan yhteyttä, jos sattumalta wappufiiliksen nousun myötä myös runosuoni on alkanut pulputtamaan! Wappufiilikseen liittyviä tilastoja, faktoja ja analyysejä taas voi käydä lukemassa ja päivittämässä osoitteessa tinyurl.com/wappu2018.

Waputtavin terveisin,

Vili Kurppa
Päätoimittaja