« Kalenteriin
MainosLuukku no. 12

Hallituskummi esittäytyy

Hellurei vaan kaikille!

Meitsi on Hilja, N:n vuoden kemisti ja teidän AYYH-yhdistyskumminne tänä vuonna. Vastuualueina hallituksessa mulla on yhteisö, vapaaehtoiset, tapahtumat ja uudet opiskelijat, joiden lisäksi olen esimerkiksi hallituksen virallinen Platinum Chef sekä takapenkkijyrä. Alkuvuosi on ollut melkoista tohinaa ja oon päässy tekemään ihan mahtavia juttuja, eikä niistä vähäisin todellakaan oo teidän huikeaan kiltaan tutustuminen!

On tärkeää, että te tiedätte hallituskummistanne kaikenlaista oleellista, joten tässäpä tulee aimo annos faktaa! Kysymyksissä on sovellettu oheista videota:


Melissa McCarthy & Kristen Bell Answer The Web’s Most Searched Questions

Hilja

Aloitetaan helpoilla:

Lempivärisi?

-Vihreä, tarkennettuna sellainen klorofyllin värinen (nyt jos pyörittelet niitä silmiä tai kohauttelet kulmakarvoja: tarkennuksena, oon BIOkemisti). Mutta on se oliivinkin sävy tosi nätti!

Oletko aito blondi?

-En, ja sen kyllä huomaa, ainakin latvoista.

Vasuri vai oikeakätinen?

-Ensimmäinen *tähän sydänsilmähymiö*. Oon pelannu 12 vuotta sulkapalloa ja tästä oli valtava etu.

Onko sinulla lävistyksiä/tatuointeja?

-Ensimmäiseen: neljä, kaikki korvissa. Toiseen: Ei, vielä.


Sitten jotain less obvious:

Vege / vegaani / allerginen jollekin?

-Ei mitään, oon yks niistä onnekkaista ihmisistä jotka voi laittaa suuhunsa mitä tahansa vaan haluaa. Suosin tosi paljon kasvisruokaa, mutta muutama pahe mulla on. Esim. viime kevään Italia-vaihdon jälkeen prosciutto (ilmakuivattu kinkku) jääkaapissa on ollut must.