« Kalenteriin
MainosLuukku no. 20

Tunnetko Phuksisi?

Valitse kuvausta vastaava IV17 edustaja.

Hengellisen hyvinvoinnin konsultti (aka kasvijäbä), jonka yksi kuuluisista mietelauseista kuuluu: “elämä on hyvää ja sotku on kivaa”.

Killan visuaalisesta ilmeestä vastaava supermän, joka ei väsy mistään. Silmänkääntäjä, joka paitsi pitää langat käsissään, myös saa ne tarvittaessa katoamaan maagisesti.

Korealaiset kohteliaisuudet omaava hiljainen hyväntekijä, jopa phuksien oma haltijakummi, jolla on killan kovin kangaskassikokoelma.

Johtajan elkeet omaava sitkee alfanaaras, jonka ilmekkään ei värähdä O2 dedisten lähestyessä. Tämä henkilö kesyttää niin excelit kuin tanssilattiankin.

Tämän hahmon isä muistuttaa Suomen kovinta keräilijää, jonka varastosta löytyy kaikkea haalarikoukuista järkyttävän koviin pesuaineisiin.

Tämä sydämellinen tyyli-ikoni onnistuu ihastuttamaan uudella hiustyylillään useammin kuin moni vaihtaa sukkansa.Tämä presidenttinäkin tunnettu henkilöhahmo osaa auttaa ongelmasta riippumatta ja moni luottaakin häneen henkisenä mentorinaan.

Otaniemen Master Chef, joka puottaa sairaint riimii. Löytänyt infolta parannuksen ikuisen alanvaihtajan syndroomaan.

“Mutta haluaisin nyt keskeyttää tämän keskustelun ilmoitusluontoisella asialla. Ensinnäkin löysim juuri käyrätorven. Toisekseen lukitsin itseni ulos ilman henkkareita mitä vittua teen :D”

Hesan oma edustus jonka lämmittävän tyynen vilpittömän huolehtivan rauhoittavan välittävä läsnäolo ei jätä tilaa kanssaphuksien panikoinnille.

Ammattinimike grilli. Infosolussa majaileva infokeijukainen, joka hurmaa kaikki viimeistään eminemin riimipareilla.

10 oikein: Taivaallista! Täydellistä! Lienetkin osa IV17 tai ainakin henkisesti heitä lähellä :)

7–9 oikein: Tietosi ovat jo lähes täydellisiä, mutta kuten moni phuksikin tietää, melkein paras ei ole kaikkein paras.

4–6 oikein: Olet oikeilla jäljillä! Tunnet phuksit jo melko hyvin. Terästä muistiasi ja tee testi uudelleen tästä.

0–3 oikein: Huh huh, oletko ihan varma? Jututa muutamaa phuksia olkkarilla ja tee testi uudelleen tästä.