« Kalenteriin
MainosLuukku no. 25
Horoskooppi

Wapun Horoskooppi

hupsista, kuva ei ladannut

HÄRKÄ 21.4.–20.5. Marsin intensiivinen vaikutus on vahva merkissäsi tänä Wappuna, mikä tarkoittaa täyttä sitoutumista Wapun hulinaan. Intensiivisyys on myös loistava alku Härän romanssille.

KAKSOSET 21.5.–21.6. Wappu ei ole kaksosen aika olla ujo. Hyppää ulos kuorestasi ja lähesty uusia ihmisiä. Kevään lapsi herättää perhosia vain muiden vatsassa.

RAPU 22.6.–22.7. Tänä Wappuna tempperamenttinen luonteesi kuohuaa kuin wappulaivan skumppa. Ravun Wappu on parhaimmillaan aurinkoisessa säässä Ulliksella. Kerää kaikki läheisimmät ystäväsi juhlimaan ja lopeta stressaaminen. Lempivuodenaikasi on täällä.

LEIJONA 23.7.–22.8. Jopa leijonakuningas tarvitsee joskus muiden apua. Kun uskallat pyytää ystäviesi tukea, mikään ei lannista loistavaa Wappufiilistäsi.

NEITSYT 23.8.–22.9. Kommunikaatiokykysi ovat terävimmillään tänä Wappuna. Sano rohkeasti mielipiteesi, ja toimi ystäväpiirisi yhdistäjänä.

VAAKA 23.9.–23.10. Vaa’an järki ja tunteet ovat täydellisessä tasapainossa Ulliksella, ja se tarkoittaa taivasta hipovaa humalaa.

SKORPIONI 24.10.–22.11. Huumorintajusi on paras aseesi tänä Wappuna. Unohda herkistely ja keskity olennaiseen. Työntäyteisen kevään jälkeen olet ansainnut sen.

JOUSIMIES 23.11.–22.12. Seikkailunhaluinen Jousimies käy Wapun parhaimmissa tapahtumissa ja jaksaa juhlia pitkälle yöhön. Kannusta rohkeasti ystäviäsikin Wappu mielelle ja toimi hengennostattajana.

KAURIS 23.12.–19.1. Pidä huolta ihmissuhteistasi tänä Wappuna. Soittele koko kaveripiiri läpi Ulliksella ja juo kaljat läheistesi kanssa.

VESIMIES 20.1.–19.2. Muista pysytellä rauhallisena tänä Wappuna niin pääset vihdoin lähemmäksi sitä mitä olet kauan tavoitellut. Pääkylmänä nyt.

KALAT 20.2.–20.3. Älä mieti liikaa mitä muut ajattelevat sinusta tänä Wappuna. Pue yllesi oma Sasha Fierce asusi ja suuntaa mestoille itsevarmempana kuin koskaan.

OINAS 21.3.-20.4. Oinakselle on luvassa ekstra pamaus mojoa tänä vuonna. Itsevarmuus ja onni ovat läsnä Wappu aurinkosi alla.