« Kalenteriin
MainosLuukku no. 27
Wappu Pro-Tips

hupsista, kuva ei ladannut

Kukan toimitus keräsi 10 parasta niksiä onnistuneeseen Wappuun!

1. Lataa akut täyteen ja ota unta kupoliin niin paljon kuin voit 28.-29.4. välisenä yönä. Sen jälkeen Wapu ei lopu ja unissa pyörii vain liskot.

2. Ennakoi ja pelasta itsesi monen päivän kohmelolta ostamalla jääkaappi täyteen Falafel Marrakeshia ja pese pyykit jo ennen Hullu-Jussin koettelemuksia. Näin vältyt kokkaamiselta ja kotitöiltä, jos Wappu joskus loppuu.

3. Viisas mies kerran totesi, että oma musiikki on aina parempaa kuin muiden. Älä siis pilaa Ullis-päivääsi kuuntelemalla naapuriteltan soittolistaa, vaan ota oma boombox mukaan.

4. Haalareissa roikkuvat skumppalasit ja muut juomavälineet tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä Wappupäivänä Ulliksella: muistathan siis myös välillä pestä skumppalasisi, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin juoda Mimosaa lähmäisestä lasista.

5. Wappuaattona saattaa hyvinkin venähtää pidempään, kun lakin saa vihdoin laittaa päähän, eikä haluaisi himmailla. Muista kuitenkin herätys seuraavalle aamulle, sillä se vasta harmittaa, jos nukkuu koko Wappupäivän ohi.

6. Pelottaako, että Wappupäivänä nälkäiset kiltalaiset ovat tyhjentäneet Athenen teltan antimet ja Matti kurkistelee lompakossa? Ei huolta - huhujen mukaan Prodekon teltalta saa makeimmat letut ja IK:n teltalta mehevimmät makkarat.

7. Wapun aikoihin liikunta saattaa helposti jäädä vähemmälle, vaikka osallistuisikin urheilutapahtumiin kuten Kaljakrokettiin tai Minuuttikaljaan. Oiva tapa herätellä hauiksia Ulliksella onkin käyttää täysiä skumppapulloja painoina. Huomioi kuitenkin, että tämä treeni kannattaa ajoittaa aamupäivään, sillä myöhemmin painot saattavat katalasti keventyä.

8. Wappuna pukeutuminen saattaa helposti alkaa toistamaan samaa kaavaa (haalarit, aurinkolasit, ehkä joku paita). Vaikka tällainen varustus toimiva onkin, jos oma lookki tuntuu jumiutuneen, voi halutessaan hakea inspiraatiota @wappulooks Instagramista tai palata Wappukukan luukulle nro 9.

9. Kauhistuttaako Ulliksen loputtoman pitkät bajamajajonot? Optimoi Mimosan mehu-skumppa -suhde vähentämällä mehun määrää ja lisäämällä skumppaa omalla vastuulla. Toimitus suosittelee tanakkaa 1:9 suhdetta. Jos olet oikein villillä tuulella, kurkkaa raikkaimmat juomaniksit luukusta 3!

10. Puuttuuko sinultakin edelleen Wappu-heila? Vielä ei ole liian myöhäistä! Testaa näitä iskulauseita potentiaalisen Wappuheilan kanssa.
- Oliks sun äiti pumppu ku sä oot tollanen vappupallo? 😏
- Saanko nuolla sokerit sun munkista? 😜
- Haluutko poksauttaa sun skumppapullon mun munkkirinkeliin?🤩
Toimitus ei ota vastuuta lopputuloksesta.