« Kalenteriin
Luukku no. 1

Pääkirjoitus

Päätoimittajan kuva

Tämä on ensimmäinen wappuni.

Wappu on kuulemma sitä aikaa kun opiskelijat ottavat mittaa toisistaan siinä, kuka jaksaa juhlia kuinka pitkään ja kuinka kovaa. Kuulostaa aivan mahtavalta! Wapun laajuus tulee valkenemaan pian myös fuksille, sillä Otaniemi tarjoaa keväisin opiskelijoilleen viikkotolkulla tapahtumia. Tämän takiahan me halusimme päästä opiskelemaan!

Sen on jo huomannut, että Otaniemi alkaa pikkuhiljaa heräilemään talven horroksesta. Kohta eivät enää kurssit paina koska ne ovat tähän mennessä menneet tarpeeksi hyvin tai tarpeeksi huonosti. Olkkarin skumppalasitkin on jo tiskattu! Wappuna tunnollisinkin opiskelija kykenee näkemään opiskelun vain tekosyynä opiskelijakulttuurille.

Tässä vaiheessa haluan onnitella sinua, että olet löytänyt tiesi vuoden 2019 Wappukukkaan. Joku teistä saattaa kuitenkin ihmetellä, mikä ihme on "WappuKukka"? No sehän on tämä koko heinäkuun* aikana julkaistava verkkolehti/kalenteri -kokonaisuus-juttu. Aina keskiyöllä se paljastaa uuden luukun, jonka sisältö voi olla aivan mitä tahansa. Täysi WappuKukan kokemus saavutetaan tietokoneen ruudulla. Mobiilille tällä sisällöllä ei ole aina takeita skaalautua täydellisesti (ks. tämä artikkeli).

Odotettavissa on siis 30 päivää WappuMieltä™ nostattavia artikkeleita, kilpailuja, interaktiivisuutta, testejä, pelejä sekä muuta sisiältöä. Joka päivä siis kannattaa olla hereillä! Erityisesti huhtikuun 16. päivä kannattaa tyhjentää kalenterista sillä luukun alta paljastuu 24h-livestream, jonka kokonaisuutta et halua missata. Ilmoittautuminen on vielä avoinna!

Nauttikaa keväästä, nauttikaa Wapusta ja nauttikaa WappuKukasta!

Oliver Mulari
Päätoimittaja




*aprillia: lehti julkaistaan huhtikuussa :)