« Kalenteriin
Luukku no. 13
Athene 20

Athene 20

Mitä kaikkea juhlavuoteen sisältyykään?

Athene 20 -juhlavuosi polkaistiin käyntiin uutenavuonna Smökissä, jonne oli kokoontunut paljon kiltalaisia, alumneja ja ystäviä viettämään vuodenvaihdetta. Tähän asti on ehditty viettää myös infolaisten ikiomaa seminaaria, joka järjestettiin maaliskuussa nimellä Info XX. Puhujina Dipolissa oli inspiroivia infon alumneja sekä infon professoreja, ja jatkoja vietettiin kotoisissa tunnelmissa T-talolla ja Olkkarilla. Kenties tästä syntyi jokavuotinen perinne…?

20-toimikunnan korviin on myös kantautunut, että historiikkitoimikunta on ahertanut kovempaa kuin koskaan aikaisemmin. Tämähän saattaa tarkoittaa sitä, että uusi Athene 20 -historiikki julkaistaisiin syksyn aikana! Juhlavuoden historiikki kokoaa viimeisimmät kymmenen vuotta Athenen historiasta, ja ensimmäiset kymmenen vuottahan löytyy edellisestä, Athene 10 -historiikista.

Koko vuodelle on vielä luvassa toinen toistaan siistimpiä juttuja, joten kannattaa pysyä kuulolla. Alla on esiteltynä loppuvuoden suurimmat tapahtumat sekä 20-toimikunnan kokoamat Wapun ajan tärpit! Lisätietoa juhlavuodesta saat tietysti osoitteesta www.athene.fi/20.

TASSUfest - lauantai 17.8.

Elokuussa räjähtää kun Athenen ensimmäiset festarit valtaavat Otaniemen. Päälavalla häikäiseviä esiintyjiä, luovaa taiteellista toimintaa ja aitoa kesäfestaritunnelmaa! Valmistaudu rakkauden kesän 2019 kohokohtaan - pimenevässä elokuisessa Otaniemen yössä kaikki on mahdollista.

Infoähky XX - lauantai 23.11.

Juhlavuosi huipentuu perinteisesti Athenen vuosijuhlaan, Infoähkyyn, jota juhlitaan tyylikkään riehakkaasti aina pikkutunneille asti. Seuraavana aamuna muistellaan edellistä iltaa ja kohennetaan mahdollista huonoa oloa Purkusessio-silliksellä.

Wapun ajan Athene 20 -tärpit

24.4. Kaljakroketti

Kaljakroketti järjestetään tänä vuonna isommin kuin koskaan aikasemmin. Perinteisten raskaan ja höyhensarjan lisäksi pelataan kolmas sarja, nimittäin sokkoshottisarja. Yllätystellisten shottien lisäksi tapahtumassa saattaa olla muitakin yllätyksiä... Lisäksi luvassa on viralliset jatkot, jossa luonnollisesti tapahtuu pelien jälkipuinti. Ilmoittautuminen on mennyt jo täyteen, mutta paikalle kannattaa tulla kannustamaan kavereita ja nauttimaan Athene 20 -juhlavuoden tunnelmista! Tsekkaa FB-tapahtuma täältä.

25.4. Athenen puun 10-vuotisjuhla

Tänä vuonna killan lisäksi myös Athenen puu täyttää vuosia! Tämän kunniaksi järjestämmekin sen syntymäpäivänä piknikin, jossa on tarjolla Wappuun sopivaa syötävää ja juotavaa. Tule siis Athenen puulle nautiskelemaan iltapäivästä ja samalla muistelemaan puun kokemia kommelluksia ja tähänastista taivalta nuoresta taimesta kohti aikuisuutta. Lisätietoa FB-tapahtumassa myöhemmin!

1.5. Wappu-Ullis

Athene on perinteisesti pitänyt telttaa Wappuna Ullanlinnan Tähtitorninmäen puolivälissä, ja myös tänä Wappuna killan teltan löytää niiltä kulmilta. Tällä kertaa killan teltta on paremmin varusteltu kuin koskaan; Athene tarjoaa kiltalaisille ja alumneille nimittäin maittavia Wappuherkkuja sekä jonkin verran kuohuvaa. Saavu siis Wappupäivänä Ullikselle viettämään mukavaa aikaa uusien ja vanhojen Athene-tuttujen kanssa! Tsekkaa FB-tapahtuma täältä.

Näiden lisäksi Wappuna tapahtuu tietysti muutakin! Parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla killan ja AYY:n kalentereita ja viestintäkanavia.