« Kalenteriin
Luukku no. 24
Athenen Puu

Athene 20? Athenen puu 10!

Athenen puu täyttää huomenna 10 vuotta! Sen kunniaksi voimmekin kääntää katseet hetkeksi menneeseen, ja muistella puun 0-vuotisjuhlia. Etkö muista niistä mitään? Ei hätää, ei muista Kukan toimituskaan. Onneksi meillä on historiikki, joka avaa killan historian tärkeitä virstanpylväitä nuoremmillekin kiltalaisille.


Miksi emme tekisi välillä jotain jännää, uutta ja myös hyödyllistä? No ei miksikään! Hankitaan siis ikioma puu!

Athene istutti 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ikioman puun. Istutettu puu edustaa Athenen vasta alkuvaiheessa olevaa historiaa, perinteitä ja kulttuuria sekä tuo myös esille edelleen kasvavan athenelaisyhteisön, joka on kiinnostunut ympäristöasioista ja yleensäkin kaikesta ympärillä tapahtuvasta.

Puu istutettiin lauantaina 25.4. Maarintalon kulmille. Istutuksen jälkeen skoolattiin puulle ja juhlittiin piknikin merkeissä. Tapahtumassa jokainen sai päästää sisäisen hippinsä valloilleen ja heittää lapiollisen multaa puun juurelle. Grillissä käristyivät makkarat ja vohveleitakin yritettiin tarjoilla, mutta vuokratun aggregaatin teho ei riittänyt sekä musiikin soittamiseen että vohveliraudan lämmittämiseen. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli juuri sopiva vappuviikon välipäivälle – rentoa yhdessäoloa ulkona.


Huomenna, myös tämän vuoden Wappuviikon välipäille on siis luvassa samaan henkeen rentoa hengailua puun luona. Pistäydy käymään tai jää viettämään lämmintä iltapäivää! Lisätietoa löydät FB-eventistä.