« Kalenteriin
Luukku no. 6

AYY:n hallituskummi esittäytyy

Heimoi kaikki!

Oon Iida Palosuo, kolmannen vuoden muotoiluopiskelija ja elämäntapavalmistumisenlykkääjä. Tänä vuonna toimin AYY:n hallituksen varapuheenjohtajana, ja vastaan myös AYY:n palveluista. Tärkeimpänä kaikesta, minulla on kunnia olla teidän kiltakumminne <3<3<3

Näin minullekin erittäin rakkaan Väärinymmärrettyjen päivän kunniaksi kirjoitan tätä esittelytekstiä väärinymmärrettyjen teemojen ympäriltä. Let’s go!!


Asia, joka on mielestäni väärinymmärretty

Linkkuveitsen ja jeesusteipin mukana kantaminen. Pyrin aina pitämään käsilaukussani näitä kahta perustarviketta hätätapauksien varalta, mutta monet eivät ymmärrä tämän käytännön hyödyllisyyttä. Jos jokin esine menee rikki tai minun pitää yllättäen rakentaa jotain uutta, näiden yksinkertaisten välineiden ansiosta olen huomattavasti lähempänä ratkaisua. Rikoksia en siis suunnittele. Oikeasti.


Asia, jonka olen ymmärtänyt väärin

Löin eskarissa kaverin kanssa vetoa siitä, karttuuko Pikku G:n biisissä Me ollaan nuoriso kokemus vai pokemus (pokemon-kokemus). Hävisin.


Asia, jonka voisi ymmärtää väärin

Minulla on huono tapa heittää (omasta mielestäni) hauskaa ironista läppää myös sellaisissa tilanteissa, joissa ironia ei vain välity. Tämä on johtanut mm. erääseen erittäin kiusalliseen ja traumatisoivaan sähköpostiketjuun nimeltä mainitsemattoman Aallon vararehtorin kanssa. Voin kertoa lisää esim. Väärinymmärrettyjen jatkoilla.


Väärin, asiat ymmärtävät jotakin

Mitä on olemassaolo? Mitä on ymmärrys? Jos asia kaatuu metsässä, mutta kukaan ei ole väärin, ymmärretäänkö sitä? Olisiko minun pitänyt jättää tämä kappale pois tästä esittelytkstistä? No aivan varmasti olisi.Kiitos ja anteeksi että luitte tämän esittelytekstin! Toivottavasti se herätti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, sillä ihanina kummikiltalaisinani saatte kysyä minulta mitä vain ja milloin vain. Lupaan myös vastata, etenkin niihin kysymyksiin jotka liittyvät AYY:aan (tai LMAO:on).


Ihanaa wapunodotusta toivottaen,TG: @jesariida