« Kalenteriin
Luukku no. 26

Kuka on voimahallituslaisesi?

Näin Wapun alla usein mietityttää kuka Athenen hallituksesta on voimaeläimesi. Johdatko puhetta suvereenein rantein? Ovatko suhteesi parempia ulkona vai yrityksissä?

Onneksi Wappukukka tarjoaa näihin kysymyksiin ratkaisun tämän testin myötä!

Mikä oli haaveammattisi lapsena?

Kuinka monta tulitikkua on yhdessä tulitikkuaskissa?

Mikä on lempihuoneesi?

Kuinka monta mäntää pitää olla pellin alla?

Minkä lemmikin haluaisit?

Kuka Suomen presidentti muistuttaa sinua eniten?

Millainen oli lapsuutesi?

Missä haluaisit asua loppuelämäsi?

Hyväksytkö, että näitä tietoja käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin?

Pakastaja-Elvi

Olet Elvi Räppääjä – vinksahtanut, eläkkeelle jäänyt pakastaja-pussittaja!

Vihaat sotkua, ja sinut kutsutaankin usein hätiin kun huushollissa vallitsee täydellinen kaaos: muistathan sen kerran, kun Ristolla pesi täitä päässä ja pölypunkkeja patjoissa! Missioksesi muodostui tuhota kaikki Räppääjiillä asuvat pieneliöt, etkä ottanut asiaa kevyesti. Otit tehtävän sydämesi asiaksi, eikä tiukalta komennukselta vältytty. Ulkopuoliset ovatkin kuvailleet sinua diktaattorin ja Uuno Turhapuron risteymäksi – eivätkä turhaan.

“Tekstiilit pitää pakastaa, koska kylmä tappaa ötökät” “Pussitapakastapussitapakastapussita…”

Vaikka vaikutatkin päällepäin lähinnä vallanhimoiselta ja juonittelevalta pahikselta, paljastuu papiljoteilla kiharretun harmaan pehkon alta kuitenkin sisimmiltään herkkä, omanarvontuntoinen ja itsenäinen tätihenkilö. Topakka komennuksesi kumpuaa rakkaudesta, mitä sinulla tosiasiassa riittää jopa muille jaettavaksi. Erityisenä ihailun kohteenasi on siskosi Rauhan naapuri Lennart, joka ei tosiaankaan Räppääjän siskosten kilvoittelevalta vikittelyltä välty. Toivotaan siis, että Lennartin mieleen on liioista krumeluureista piittaamaton rautarouva!

Pakastaja-Elvi

Sanna Marin

Olet Sanna Marin - Suomen pääministeri, jonka Instagram on noussut kohisten, sillä syksyllä 2019 seuraajia oli reilu 3 000, nyt niitä on yli 270 000.

Sanna Marin

Hercule Poirot

Mon ami! Olet Hercule Poirot! - Television kovin tyyppi, joka muitta mutkitta käyttää loogista päättelykykään ratkaistakseen kaikki murhat! Vaikka Herculea usein ranskalaiseksi erehdytään, niin on hän oikukas ja suklaasydämminen Belgialainen. Monokkelila koristetut haukansilmäsi eivät anna sinun tulla höynäytetyksi!

Hercule Poirot

Saksofonia soittava kukka aka Bob

Bob the Flower: Athene Influencer 💚 | Empowering Music🎹 | CEO of Olkkari💰 | ESTIEM Traveller🗺️ | Thought Leader 💡

Rakastat musiikkia, ulkomaanmatkoja, aurinkoisia säitä ja Olkkarilla chillailua.

Maksatkin 18.99$ Amazonissa, olet mittaamattoman arvokas hahmo kiltalaisten sydämessä. Viisi tähteä.

Bob

Mörkö

Olet Mörkö - tummanpuhuva olento, joka ilmestyy paikalle kutsumatta ja puhuu harvoin mitään. Sinua varjostavat yksinäisyys ja pimeys ja osittain haluamattasi sinua pelätään ja kartetaan. Mutta vain siksi, että muut eivät ymmärrä sinua! Et ole kuitenkaan vaarallinen, et ole koskaan tehnyt kenellekään pahaa.

Mörkö

Pallas Athene

Olet suuri ja mahtava Pallas Athene – sotataidon, tiedon ja viisauden jumalatar! Synnyit täydessä sotavarustuksessa seppä Hefaistosin lyötyä isääsi Zeusta kirveellä päähän helpottaakseen tämän päänsärkyä. Olet strategisessa toiminnassa viisas ja harkitseva, mikä onkin osoittautunut suurimmaksi eduksesi. Kaikkialle minne menetkin, voiton jumalatar Nike seuraa perässä pikkiriikkisillä siivillään.

Sinulle pyhitettyjä ovat eläimiä ja puita ovat käärme, pöllö ja oliivipuu. Lisänimiesi joukkoon kuuluu esimerkiksi Atrytone – väsymätön, Khalinitis – suitsien pitelijä sekä Perseptolis – kaupunkien tuhoaja. Olethan armollinen meitä kuolevaisia maan matosia kohdatessasi.

Athene

Kapteeni Haddock

Senkin vanha logaritmin hännänhuippu - olet Kapteeni Haddock. Pidät suolassa säilötyistä kalasäilykkeistä ja piipputupakasta. Olet taipuvainen kyynisyyteen ja huono-onnisuuteen, mutta toisaalta olet erittäin terävä päästäsi ja selviät aina kiperistä tilanteista. Inhimilliset piirteet ovat samaan aikaan parhaita ja huonoimpia puoliasi. Et pidä prof. Tuhatkaunosta tai etsiväkaksikosta Dupont&Dupond!

Haddock

Mikko Leppilampi

Olet Mikko Leppilampi - suomalainen näyttelijä, juontaja, laulaja ja menestyjä. Voitit Eeva-lehden Suomen seksikkäin mies -äänestyksen vuonna 2006 jättäen taaksesi muun muassa presidentti Sauli Niinistön (sija 7) ja curling-olympiahopeamitalisti Markku Uuspaavalniemen (sija 10).

Rentotyyli

Riku rantala

Olet matkakuumeinen sekopää, joka ei pelkää elää hetkessä. Koet että elämä on oppimatka ja haluat ehtiä oppimaan mahdollisimman paljon. Erilaiset kulttuurit ja elämäntavat kiehtovat sinua ja sinun on siksi vaikea pysyä yhdessä paikassa pitkään. Ihmisenä olet avoin, ulospäinsuuntautunut ja uskomattoman hyvän huumorintajun omaava.

Rentotyyli

Late Lammas

Olet Late Lammas - maailman tunnetuin lammas ja Lempolan lampaiden veikeä sekä kaikin puolin älykäs johtaja. Toisinaan haasteenasi on puhumattomuus, mutta onnistut vakuuttamaan yleisösi määynnän, liitutaulun ja eleidesi avulla.

Rentotyyli

Olet Tietokilta!

Perinteikäs ja kunniakas organisaatio, joka on olemassaolollaan tuottanut riemua Suomen kansalle jo yli 2^5 vuotta. Aika ajoin menet Paniikkiin, mutta väliäkö sillä, sillä siellä on monta tietokonetta ja hieno varasto.

Rentotyyli