Elikkäs nyt pitäisi päättää Aallon informaatioverkostojen sekä Aallon tutan välillä. Paperit näyttää riittävän molempiin. Heittäkääpä todistusveetille viime hetken neuvot
32 vastausta 20 käyttäjältä 1118 1 0
No molemmista valmistut semityöttömäksi. Toivottavasti sinulla on hyvät suhteet valmiina!
Pöhisevää pöhinää, hae sen sijaan tefylle
Ite oon pohtinut samaa ja päädyin informaatioverkostoihin. Tutaa voi kuitenkin lukea ja sitä luetaankin infolla, ja info vaikuttaa muutenkin monipuolisemmalta työelämää ajatellen.
Info on tulevaisuuden ala
Totuus sattuu mussukka
Tottakai info, jos paperit riittää! Itsekin laitoin eilen hakemuksen sisään ja infon 1. Toivottavasti nähdään Athenella!
Ovatko nämä vain tutaveetien yrityksiä laskea tutan rajoja vai onko info oikeasti noin kova sana? Vähän mietityttää tuo, onhan Prodeko kovempi sana kuin joku Athene.
Voisin veikata, että suurin osa laudan infohypestä on juurikin tutahakijoiden pakotusta :D mutta ei info missään nimessä huono ala ole ja onhan se ihan fakta, että pisterajat on maan korkeimpia.
Millaset paprut? Ootko abi
>laskea tutan rajoja Infon rajat on korkeammat kuin tutan rajat, ihan näin btw.
eipä ollu
Riippuu missä mielessä. Vähän vaikea verrata, kun eri aineet katsotaan. Infon kynnysehdot toisaalta kovemmat, mutta viime keväänä nämä kynnysehdot eivät olleet käytössä joten vaikea verrata viime vuodenkaan rajoja. Juuh ja eiköhän sellaset L baberssit tule että molempiin pääsisi Täähän se ois :D Tuntuu että varsinkin haun aikana tutapakotus vaihtunut infopakotukseen. ja jep, molemmat alat ovat pääsyrajoiltaan kyllä DI-alojen kovimpia, ja toisaalta molemmat hyviä vaihtoehtoja sellaiselle joka ei tiedä mitä haluaa tehdä
Millä tavoin erilaiset? Oman käsityksen mukaan molemmat hyviä vaihtoehtoja juuri sellaiselle, joka ei tiedä tarkkaan, mitä tulevaisuudessa haluaa tehdä.
Ei tuta ole missään nimessä huono valinta. Itse päädyin kuitenkin hakemaan infolle ihan vain alan mielenkiintoisuuden ja monipuolisuuden takia. Valitse se kumpi kiinnostaa enemmän, ihan turhaa kyselet täältä, kumpi on ”parempi”. Molemmat alat ovat ihan yhtä hyviä.
Bumppista
Molemmilla täystyöllisyys ainakin tällä hetkellä. Info voi 5 vuoden kuluttua, jolloin siis oletettavasti valmistut, olla paremmin työllistävä ala. En osaa sanoa, kumpi sinua kiinnostaa enemmän mutta ottaisin itse infon jos minulla olisi pienikin mahdollisuus päästä sinne :D E:n papereilla ei ole kyllä asiaa Athenen jäseneksi valitettavasti.
huutista pääsykokeella viime keväänä 17 pisteellä pääsi infolle kun tutalle vaadittiin 21p
Äikästä C? Infolle pitää tehdä pääsykokeessa ainoastaan ongelmanratkaisun osio.
Infernaaliset huttuset kehitysvampille. Infolle piti tehdä matikka ja ongelmanratkaisu. Muualle hakevat pystyivät halutessaan korvaamaan ongelmanratkaisun fysiikalla tai kemialla. Maksimipistemäärä oli kuitenkin sama.
Molemmat hyviä aloja, molemmista työllistyy varmasti. Tuta on siitä parempi, että sinne hakee paljon tulevaisuuden menestyjiä alan statuksen vuoksi, ja lisäksi tuta on varmasti kevyempi oppikokonaisuus. Info on kuitenkin enemmän tulevaisuuden ala, joten voi olla, että viiden vuoden päästä info onkin arvostetumpi. Lisäksi info on harvinaisempi tutkinto joten erotut työnhaussa joukossa. Oikeilla sivuaineilla molemmat tutkinnot ovat kuitenkin ensiluokkaisia.
Molempiin täytyy olla intensiivinen käsienheiluttelija ja sosiaalinen karismaatikko, mutta tuta eroaa siinä mielessä, että tutalla opiskellaan edes jonkun verran ammattiosaamista, joten tutalainen voi hakeutua esimerkiksi tuotannonsuunnittelijaksi alkuun. Infolla sen sijaan opiskellaan aivan liian vähän ammattiaineita, että pystyisi työskentelemään alan osaajan tehtävissä käsienheiluttelun sijaan.
Tää, joka ainoa Aallon tutkinto valmistaa työttömäksi
Ylen korkeakoulukoneesta voi katsoa kummankin linjan palkkatason ja työttömyysasteen kaksi vuotta valmistumisesta, jos et halua olla yliksen työttömien maalaisten arvailujen ja meemien varassa: https://yle.fi/uutiset/3-10116390
Ei näytä löytyvän informaatioverkostoa tuolta
Paljon puhuttu tuta ja palkka on kuin autisteilla? Huutista :D
infolta löytyy tyty, tutalta löytyy kundi
Tää pitäis linkata kaikille tutajonneille. Skrollasin tota jonku tunnin ja mikäs se sieltä sitte vihdoin paljastu, DI-tuta :Dd Hyvä koulutus varmaan muuten, mutta ei tolla rahoiksi tehdä.
Kuulostaa mielenkiintoiselta. Eiköhän se näin mene
Tässä mutussa meni kyllä kaikki vituiks
Elä viiti! Haista vittu!
32 vastausta 20 käyttäjältä 1118 1 0