« Kalenteriin
MainosLuukku no. 6


Wappu-Horoskooppi!

Kukan astrologi-horologi-osasto on jälleen kerran kurkistanut siihen kuuluisaan kristallipulloon. On siis aika tarjoilla kiltalaisille esimakua tulevan Walpurin huuruisista tunnelmista.



Oinas (21.3. - 20.4.)
Olet odottanut tulevaa wappua kuin kuuta nousevaa jo ainakin viime wapusta lähtien. Älä kuitenkaan aseta odotuksia liian korkealle, vaan muista nauttia hetkestä ja hyvien ystävien seurasta, niin juhla voi alkaa.
Wappuheila: Olkkarin hamsteri (täädättädädädädäädäätäädättädädädädääääää)
Menovinkki: Jäynäfinaali




Härkä (21.4. - 20.5.)
Nyt kannattaa olla kuulolla, sillä tästä wapusta on tulossa elämäsi mahtavin! Huhtikuusi tulee olemaan yhtä tykitystä nousuhumalasta toiseen. Pidä kuitenkin huoli, että muistat ajasta jotain myös jälkikäteen! Muista jonkun viisaan neuvo: phuksi kuolee, mutta teekkari sammuu.
Wappuheila: Sodexon supertäti
Menovinkki: Wappusitsit


Kaksonen (21.5. - 21.6.)
Tämän vuoden wappubileissä sinun kannattaa olla valppaana. Kun keskiyön maaginen hetki koittaa ja lakit vihdoin painetaan päähän, ensimmäinen henkilö, jonka kanssa katseet kohtaavat, on aito sielunkumppanisi.
Wappuheila: Söpö Äpy-myyjä
Menovinkki: OtaWappu



Rapu (22.6. - 22.7.)
Wapustasi on tulossa ihan kiva. Juot (liikaa) skumppaa, käyt Ulliksella, fiilistelet naftaliineistaan kaivettua teekkarilakkia, mitä näitä nyt on. Kiikkustuolissa ehtii sitten muistella jotain toista wappua.
Wappuheila: Ei tänäkään vuonna :(
Menovinkki: Kuuntele Radio Diodia 25.4. tasan klo. 14.38 ja kuulet tulevan start-uppisi idean.


Leijona (23.7. - 22.8.)
Wapun odotus on monille rankkaa aikaa, kun kevään kurssit pitää saada viimeisteltyä kunnialla. Sinä otat kuitenkin exponentiaalisesti kasvavasta tapahtumamassasta kaiken irti ja koko huhtikuun riennätkin full blast -meiningillä Smökki-Alvari-Ullis välillä. Wapustasi tulee ikimuistoinen. Ota siis rennosti ja muista pitää huolta nesteytyksestä.
Wappuheila: @aaltoihastuksesi
Menovinkki: Kaikki tapahtumat wappu.fi:ssä



Neitsyt (23.8. - 22.9.)
Wappu tuo tullessaan muutoksia. Suurin sinun elämääsi koskettava muutos on se, että phukseista tulee viimein teekkareita! Wappuna voit viimein unohtaa kaikki Fuksikapteenien teennäiset panemista rajoittavat säännöt ja alkaa kuksimaan!
Wappuheila: Tuore tupsuphuksi
Menovinkki: Fuksipaijaiset


Vaaka (23.9. - 23.10.)
Huomaat ettei tavanomainen tasapainoilu arjen kiemuroissa ei sovellukaan suoraan Walpurin tunnelmiin, vaan toimintasi muistuttaakin aikamoista jojoilua. Viimeiset viikot vietät roisin tasapuolisessa täystuuban ja maailmanlopun darran iänikuisessa vuorottelussa. Kannattaa siis synkronoida ensimmäinen ryyppyreissu niin että lempitapahtumat osuvat tuubapäiville.
Wappuheila: En kerro, mutta tulet myöhemmin katumaan
Menovinkki: Wappusillis



Skorpioni (24.10. - 22.11.)
Kuin feenix tuhkasta konsanaan, nouset sinäkin Wappupäivän aamuna. Vaikka takanasi olisi kaksiviikkoinen musta aukko, ei se suinkaan estä sinua kipuamasta Itä-Espoon jylhimmän mäen harjalle. Kun muu wappukansa kärsii jumalatonta darraa, riittää sinulla kuin ihmeen kaupalla energiaa piristämään koko Ullanlinnanmäkeä!
Wappuheila: Ihana infolainen ;) Muista varoa Kukan juorupalstaa
Menovinkki: Ullis!



Jousimies (23.11. - 22.12.)
Nostalgioit menneitä wappuja niin hartaasti, ettet edes tajua ettei Julkku ole enää muodissa. Ystävällismielinen phuksi herättää sinut kuitenkin tähän hetkeen ihastuttavalla olemuksellaan ja olet myyty. Edessäsi on suuri päätös - muista tarttua tilaisuuteen, kun hetki on oikea ja Ares on linjassa Venuksen kanssa.
Wappuheila: Kukan toimittaja
Menovinkki: Miksi kaikilla muilla on jotain siistejä tapahtumia, mutta tämän lehden toimittajilla ei ole mitään??? Missä on Kukka-Gaala?? Tai Kukka-finaali?? Entä Kukka-Areena???? Kukkapeijaiset?! Kukkakroketti?!? Minuutti-Kukka?!1?!???! Ainiin onhan meillä! Kukkachat!!!



Kauris (23.12. - 19.1.)
Wappu yllättää sinut tänäkin vuonna. Ennen kuin ehdit huomatakaan, kuulet summerin soivan ja tuttujen “MINUUTTI!” -huutojen kaikuvan ympärilläsi. Mutta ei huolta, sillä onnistut jälleen kerran kiihdyttämään nollasta sataan ennätysnopeudella!
Wappuheila: Fuksimajuri sen jälkeen kun tämä on kellottanut kokonaisen skumppapullon
Menovinkki: Minuuttikalja (I’ll go on forever -sarja)



"Vesi"mies (20.1. - 19.2.)
Suunnitelmissasi on ehkä viettää tänä vuonna astetta rauhallisempi wappu, mutta älä huoli! Wappupäivän koittaessa heräät tuttuun tapaan tyhjää skumppapulloa halaten ja päässäsi vieras tupsulakki.
Wappuheila: Skumppapullo (tai kolme)
Menovinkki: Kaljakroketti



Kalat (20.2. - 20.3.)
Wapputunnelmaan virittäytyminen saattaa tuntua tänä vuonna hankalalta, mutta koita silti olla avoimin mielin. Päivän kääntyessä iltaan tulet saamaan Äpy-myyjältä tarjouksen, josta et voi kieltäytyä! (Äpyä myynnissä - soita 0408654286)
Wappuheila: Laulikki Äpy
Menovinkki: Äpy-Gaala