« Kalenteriin
MainosLuukku no. 3

Jäynämeister

Wappu lähestyy ja jäynien aika on jo aivan hyppysissä, joten päätimme Kukan toimituksessa testata teemaan sopivia drinkkejä: vuorossa oli siis luonnollisesti Jekkujuomat. Alta löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia yhdistelmiä, joita toimitus suosittelee kokeilemaan niin Ulliksella kuin vaikkapa Minuuttikaljan jälkeenkin!

Klassikot

1. Coca Cola Classic

Tähän klassikkoon tarvitset nimensä mukaisesti Coca Colaa sekä Jekkua. Voit itse päättää missä suhteessa sekoitat näitä kahta, lopputulos riippuu kutakuinkin vain ja ainoastaan siitä.

2. Fantasia

Jos haluat kokeilla jotain uutta tänä wappuna, vaihda klassisen Coca Colan tilalle Fanta: tämä raikas yhdistelmä toimii myös esimerkiksi aamulla auttamaan uuteen nousuun.

Tiukalle Wappubudjetille sopivat

3. Homemade IPA

Kun kukkaron nyörejä kiristää, voit testata tätä niksiä: Jekku ja Olvi kolmonen tuottavat yhdistettynä Indian Pale Alea muistuttavan lopputuloksen.

4. Yskänlääke

Mikäli yskä vaivaa, mutta lääkkeet ovat unohtuneet kauppaan, voit omaa kehoasikin jäynätä “yskänlääkkeellä”. Karpalolla sekä Jekulla maustettu kivennäisvesi toimii piristävänä juomana, joka vie samalla pöpöt pois.

5. Vesijekku

Makusiirapeilla maustetut vedet ovat löytäneet tiensä myös Suomen kauppoihin, mutta siirapit itsessään ovat usein melko tyyriitä. Kun sekoitat Jekkua veteen, luot yrttisen viherjuoman, joka sopii tiukallekin budjetille.

Lukiolainen minä

6. Jedamaisterin Jekkujuoma

Mikäli väsymys painaa, tämä drinkki vie sinut täysin uudelle tasolle: perinteinen Vodka-Redbull saa pienellä yrttitwistillä lisää boostia! Erityiskiitos Jedamaistereille Tekniikantielle, jotka toivat inspiraation tähän upeaan yhdistelmään.

7. Mustikkametsä

Kun nuoruusvuosien kesien kaipuu koittaa, voit nauttia tämän ihanan Mustikkametsä-juoman. Varhaisteinivuodet ja pelottava aikuistuminen kohtaavat, kun mustikkashottia terästetään vihdoin jollain hieman väkevämmällä. Suosittelemme kulauttamaan tämän maailmaa mullistavan tuotoksen kerralla, muuten se ei mene.

Special-keissit

8. Mutamäki

Turun Marilynissä suosittelemme kokeilemaan Mutamäkeä. Tämä juoma syntyy lisäämällä Mudslide Brownie -nimiseen juomaan hitusen jekkua. Drinkki sopii erityisesti hetkiin, jolloin haluat pitää jalat maassa ja pään pilvissä.

9. Swengi Special

Tämän erikoisuuden voi löytää Iso Roobertinkadun maineikkaimmasta karaokebaarista, Swengistä. Suuntaa lavan vieressä sijaitsevalle baaritiskille, ja pyydä baarimikolta Special -juoma. Tämä tuote, muuttaa alituisesti muotoaan, sisältöään sekä hintaansa, mutta maistuu aina yhtä mielenkiintoiselta. Me testasimme viimeksi juoman Jekulla ja vihreänä, kokeile sinäkin.

Kun todella heikottaa

10. Jekkumehu

Jos wappu on todella vienyt sinusta kaikki voimat, eikä mikään yllämainituista yhdistelmistä tunnu sopivan olotilaasi, voit turvautua Jekku-mehuun. Kukan toimitus ei ole tätä juomaa testannut, mutta nimen perusteella voimme lämpimästi suositella myös tätä tuotetta.