« Kalenteriin
MainosLuukku no. 4

SalaliiTToTeoria

Satavuotiaan Suomen kulttuurisiin helmiin kuuluu useita koskettavia muusikkoja. Yksi nyky-Suomen kirkkaimmista tähdistä saattaa kuitenkin olla pelkästään pahvisen kaltainen salajuoni ja julkisivu, jolla peitellään salaista totuutta. Kukan arvovaltainen toimitus lähtikin tutkimaan, pitääkö todella paikkaansa seuraava väite: Onko Paperi-T sittenkin vain ruma nainen, eikä mies? Seuraavassa kuvareportaasissa pohditaan asiaa.
Kuvassa näkyy Paperi-T, vai onko hän sittenkin salaa vain petollinen nainen? Patriarkaalista ylemmyyttä on helppo kanavoida kauluspaidalla ja pikkutakilla, ja suupieliin tussilla merkatut pisteet vievät hyvin tämän haltijan-omaisen naisen miehiselle reviirille. Tämän kuvan perusteella on kuitenkin varteenotettavaa väittää, että Paperi-T on nainen.
Paperi-T 1
Paperi-T 2
Kuvassa näkyy epäilyttävästi olevan Paperi-T:n näköinen nainen, mutta tarkemmalla silmäyksellä Ultra-Bra paidan tummennuksista heijastuu vihreän suomuinen pinta. Kun katsoo myöskin oikeaa silmää, on selvää ettei kuvassa näkyvä henkilö voi mitenkään olla lämminverinen. Kuvan perusteella on siis selvää väittää, että Paperi-T on intergalaktinen reptiliaani valeasussa.
Kukan paparazzit onnistuivat nappaamaan vielä yhden kuvan salaisuuksien vyyhtiin kietoutuvasta artistista. Kuvasta voivat tarkkasilmäisimmät huomata Paperi-T:n oikean luonnon. Räppärin pupillien laajentumisesta ja paidan väristä selviää totuus Paprun todellisesta identiteetistä. Selvästikin kyseessä on ilusiivinen ja tutkijoiden keskuudessa jopa kiistelty turkulainen. Turkulaisuus selittää monta asiaa, kuten tämän sydäntäriipaisevan surullisen musiikkityylin ja hyvin läheisesti ihmistä muistuttavan ulkonäön.
Paperi-T 3