« Kalenteriin
MainosLuukku no. 9

Mikä on Wapputyylisi?

Näin Wapun alla on aika alkaa miettimään omaa wapputyyliä. Aina wapputyylin löytäminen ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista, ja olisikin mukavaa jos joku olisi kertomassa mitä tuleman pitää.

Onneksi Wappukukka tarjoaa ratkaisun ongelmaan. Testin avulla saat selville, mitä sinun kannattaa laittaa yllesi tänä Wappuna!

Mikä on lempiwappuasusteesi?

Millainen sää Wappuna tulee olemaan?

Mikä seuraavista kuvailee sinua parhaiten?

Millaisessa seurassa vietät Wappusi?

Kuka on esikuvasi?

Millaisessa asussa sinut todennäköisimmin näkee?

Suosittelemme sinua pukeutumaan kuin tutalainen!

Siistissä bleiserissä ja kauluspaidassa voit huoletta viettää Wappupäivää Ulliksella ja selvitä yllättävistäkin työhaastatteluista ja case-ratkomisista. Tuta-look on ajaton ja varma valinta.

Tutatyyli

Suosittelemme sinua pukeutumaan kuin stereotyyppinen Infolainen!

Junction-huppari ja Slushin t-paita ylläsi olet valmiina Minuuttikaljaan. Kaljakroketissa voitto on taattu, kun tiimisi pukeutuu hassun hauskoihin asusteisiin Wapun hengessä.

Infotyyli

Suosittelemme sinua pukeutumaan kuin Phuksi!

Merkitön haalari päällä ja upouusi lakki päässä voit tehdä Phuksikipparisi ylpeäksi. Juhli siis “ensimmäistä” Wappuasi soluttautumalla Phuksien joukkoon.

Phuksityyli

Suosittelemme sinua pukeutumaan kuin Phabu!

Haalarisi tulee kilistä ja kolista kilometrien päähän ja lakin täytyy olla vähintään kellertävä omataksesi uskottavan Phabu-lookin. Asuasi täydentää kourassa oleva Karhu-tölkki tai skumppa ja raukea hymy.

Phabutyyli

Suosittelemme sinua pukeutumaan kuin työmyyrä, jota Wapun riennot eivät juurikaan hetkauta.

Vietä Wapun aikaa mukavissa verkkareissa ja hupparissa, kunnes pääset takaisin työpisteelle naputtamaan koodia. Kaverisi eivät kuitenkaan anna sinun skipata Wappua, joten tule loikoilemaan läppärisi kanssa Athenen teltalle!

Rentotyyli