« Kalenteriin
Luukku no. 29

KEIJOTESTI!

Varsinkin näin Wapun alla qkkachatin ASMR-ohjelmastakin tutut keijot ovat nostaneet näkyvyyttään!

Keijotestin avulla saat selville, kuinka samankaltainen sinä olet keijojen kanssa.

Kun lähdet illalla kavereiden kanssa juhlimaan, juhlajuomaksi mukaan otat?

Unelmatreffeihisi kuuluu?

Isona minusta tulee?

Mieliaineeni ala-asteella oli?

Lempi ohjelmointikieleni on?

Jos en opiskelisi infolla, opiskelisin?

Infokeiju

Et välitä hirveästi keijoiluista, etkä osallistu lihaketjuihin. Lempistickerisi on ”siis vihaan tätä liha tarraa”. Pidät pitkistä kävelyistä rannalla, sekä vastaleikatun nurmikon tuoksusta. Lempivuodenaikasi on jostain kumman syystä syksy. Infokeijuihin kuuluu noin 10% infolaisista.

Infokeiju

Entry-Level-Keijo

Keijoilu ei ole osa ulospäin näkyvää imagoasi. Kuitenkin iltaisin kun peset hampaita, mietit että onhan ne keijot ihan hauskoja. Olet osallistunut lihaketjuun kerran tai kaksi, mutta nykyään sormesi vain käy telegramissa tarran päällä ja hymähdät hiljaa mielessäsi. Tähän kategoriaan kuuluu noin 50% infolaisista. Älä siis pelkää, et ole yksin. Merkittäviä tähän kategoriaan kuuluvia IVläisiä ovat mm. Hubin tytöt!

Entry-Level-Keijo

Peruskeijo

Otat keijoilun avosylin vastaan aina kun näet siihen mahdollisuuden. Hyppäät lihaketjuun ja olet jopa itse aloittanut sen kerran tai kaksi. Mielestäsi elämää ei pitäisi ottaa turhan vakavasti. Ystävät ovat sinulle tärkeitä. Sydämesi on särjetty useita vuosia sitten, ja mietit häntä yhä toisinaan ollessasi krapulassa. Ulkokuoresi on kova, mutta sisältä olet sula ja pehmeä kun vasta uunista ulos otettu mutakakku. Peruskeijoja on noin 30% infolaisista, merkittäviä peruskeijoja on esim. Jaakko, Kalle, Matias B. sekä Valtteri L.

Peruskeijo

Infokeijo

Tunnet keijoilun kun omat taskusi. Iltaisin nukahdat keijoASMR:n sulosointuihin, ja rakastat viestintää. Syntymäpäiväsi on luultavasti loppuvuodesta, ja lempilomasi on hiihtoloma, koska ”sillon pääsee rukalle frendien kaa”. Joskus jos kyllästyt, kommunikoit ainoastaan meemien avulla. Sinulla on paljon kavereita, mutta vain yksi tosiystävä joka tietää sinusta kaiken. Sitten kun sinulla on rahaa, ostat maakaasukäyttöisen auton. Tämä keijotyyppi on hieman harvinaisempi, ja infolaisissa teitä on vain noin 5%. Tunnettuja tämän kategorian keijoja on mm. Sigmund Freud, Jackson Pollock sekä John Mayer.

Infokeijo

SUPERKEIJO

Ennustuksen mukaan tämä taruolento ilmestyy infolle sitä seuraavassa vuosikurssissa, kun viimeinenkin IV18 on valmistunut diplomi-insinööriksi. Hän on tuleva tuomaan infolle Keijoilun tason, joka ei ole enää millään tasolla hauska. Tämä mystinen infolainen on tällä hetkellä luultavasti vastasyntynyt lapsi, mutta saattaa jo pestä hampaansa pekoninmakuisella hammastahnalla.

Superkeijo