« Kalenteriin
Luukku no. 30
Kipparin kirje

Phukseille

Huhhuh mikä vuosi takana. Tähän vuoteen on mahtunut hurjan paljon hienoja, hauskoja ja liikuttavia hetkiä, ja nyt ei voi kuin ihmetellä että mihin se vuosi oikein katosi. Muistan vielä kuinka innolla odotin teitä amfilla varaslähtöpiknikeiltä, ja saisin viimein tavata infon uuden vuosikurssin. Sitten teidän saapuessa alkoikin jännittämään ihan toden teolla. En muista mitä teille siinä höpötin. Muistan vain kuinka puristin sauvaani ja ihastelin kuinka huikeaa porukkaa amfilla istui. Se oli ehdottomasti mun koko vuoden jännittävin päivä. Jännitys loppui kuitenkin lyhyeen kun huomasin minkälainen porukka meillä oli kasassa. Maailman huikein vuosikurssi, IV18.

Teidän meininki on jotain ainutlaatuista. On ollut upeaa nähdä, miten teistä on tullut erottamaton osa tätä kiltaa. Sen lisäksi, että te ootte lähteneet mukaan athenelaisuuteen suurella sydämellä, ootte tehneet sen omalla tyylillä – snadilla twistillä. Kaiken tän ihanan athenelaisen yhteisöllisyyden omaksumisen lisäksi te ootte luoneet lisää yhteisöllisyyttä ja meininkiä kiltaan. Teidän puuhissa on terve huumori mukana ja ennen kaikkea se, että kaikki pääsee messiin. Ainakin näin kipparin näkökulmasta kaikki tulee juttuun keskenään, koko porukka pitää tiukasti yhtä ja tsemppaa kaveria niin ylä- kuin alamäissä. Nää ei oo mitään itsestäänselvyyksiä ja oon teistä todella ylpeä.

Tää voi kuulostaa melko hassulta, mutta tällä hetkellä paras fiilis mulla kipparina on se, että mua ei enää oikeesti tarvita. Hirmuisesti tekis mieli aina vähän huolehtia teistä, mutta sitten sitä muistaa että hei, nää tyypit vetelee täällä kuin kalat vedessä ja ihan oikeesti pärjää. Ennen kuin nähdään ensi vuonna samoilla kursseilla, haluun antaa teille vielä muutaman vinkin tänä wappuaamuna.


Te olette aivan käsittämättömän huikeata porukkaa, enkä mä olisi voinut parempia ja ihanampia phukseja toivoa. Vaikka mä en pian enää phuksikapteeni olekaan, niin te pysytte silti ikuisesti mun phukseina. Kysykää mitä vain, milloin vain. Teille on aina paikka mun sydämessä.

Kiitos vuodesta, te ootte rakkaita!
Make