« Kalenteriin
Luukku no. 10

Viime aikoina olen törmännyt enemmän tai vähemmän sattumalta parisuhde- ja perheblogien ”puoliso vastaa”-postauksiin. Koska kilta-aktiivin elämä täyttää henkilökohtaisen elämäni tyhjiöt, en kyennyt tulkitsemaan asiaa kuin Athenen vinkkelistä.

Siispä soitin nopeasti muiden Perustieteiden korkeakoulun opiskelijayhdistysten edustajille ja otin selvää, millaiset mielikuvat Prodekolle, Fyysikkokillalle, Tietokillalle ja Inkubiolle ovat aikojen saatossa Athenesta muovautuneet. Keskustelu käytiin rakentavassa hengessä yhteistuumin, joten vastauksia ei ole yksilöity.

Kevätterveisin

Kake

SCI vastaa: WWAD (what would Athene do :D)

Jos Athene katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?

Varmaan jotain tosi indie musiikki hip skenee. Tai joku taiteellinen näyttelyvideo ilman kuvaa. Tai sitten jotain nuorison suosimaa populaarikulttuuria, joku Ex on the Beach tai vastaava. Paratiisisaarijuttuja. Tai näitä seksifilmejä suomalaisessa saunassa (???) tai muuta vastaavaa. Jotain aitoa menoa kuitenkin.

Jos Athene, TiK, Prodeko, FK ja Inkubio menevät ravintolaan, mitä Athene tilaa?

”Onks spesifioitu millanen ravintola?”

”Ravintola jos voi tilata kaikkia maailman ruokia.”

Athene kyl ehdottomasti katsois ensin, mitä TiK ja Prodeko tilaa ja sitten ottais siitä fuusiohenkisen crossoverin. Mahdollisimman trendikkäällä ja pinnalla olevalla tavalla.

Jos Athene voittaa lotossa, mitä se tekee rahoilla?

Istuttaa metsää T-talon ympärille tai toimittaa kaiken TASSUfest-rahastoon (???) uuden rahasto-ohjesäännön mukaisesti.

Mitkä kolme asiaa Athene ottaa mukaan autiolle saarelle?

T-talon :D

Ehkä myös ruutuvihon, mutta ei yhtään kynää. Tällänen käyttöliittymäsuunnittelun kukkanen, et ihan vitun hyvä, mut ei vaan voi käyttää mitenkään.

Jos Athene saisi viettää päivän jonkun kuuluisan – elävän tai kuolleen, ihan kenen tahansa kanssa, kuka se olisi?

”Lasketaaks Tassu kuuluisaks ihmiseks? Tää vaatii pohdiskeluu. Ootas mä katon 'athene famous' googlesta.”

Vois olla joku Elon Muskin tyylinen äijä, mut ei niin mainstream-Elon Musk vaan joku enemmän Indie-Elon Musk. Mä en tiedä kuka tää olis.

Olisko Athene toisaalta kuitenkin niin meta että se viettäis päivän Athenen kanssa? Mä jopa uskon et se vois mennä niin. Sitten kaikki olis ironisesti että onpa hyvä vitsi. Ah niin hyvää monologia itseni kanssa.

Mikä saa Athenen suuttumaan?

[pitkä hiljaisuus] – ”Suututteko te ikinä mistään?”

Salee jos Olkkari laitetaan lukkoon. Tai T-talon Sodexo!

Viime vuonna suutuitte Ulliksella, kun TiK kuittaili, että ei oo omena kauas puusta pudonnut, kun laitoitte teltan meidän viereen. Ei ollut tarkotus suututtaa. Olitte varmaan väsyneitä.

Athene, Tietokilta, Prodeko, Fyysikkokilta ja Inkubio menee piknikille ja Athenen tehtävänä on tuoda voileivät. Mitä voileivissä on täytteenä?

Hummusta, avokadoa ja ihan varmasti vegaanijuustoa. Ei paska sämpylä edes. Mutta voita ei ainakaan. Vielä spicy mauste lisäks, joku eksoottinen.

Ehkä haluaisin lisätä tähän vielä maksamakkaran. Tai Kallen mätitahnan. Let’s go.

Paras yhteinen muisto Athenen kanssa?

FK: Mä voin aloittaa, mä tiedän mikä on paras yhteinen muisto ja sehän on wappulaiva. Siitähän tuli meidän yhteistyön jälkeen voimakas perinne, ilmeisesti jopa molemmille killoille. Haluttu osa Wappua. Vaikka surullisesti jouduttiinkin erkaantumaan toisistamme kasvukipujen myötä. (”Erkaannuitte sitten myös meistä!”, Inkubio)

Prodeko: Meillä yhteiset abisitsit ja abipäivä. Päällisin puolin yhteistyötä, oikeesti kilpailua siitä kumpi saa vakuutettua abit omaan kiltaansa

Inkubio: Pakko mennä perinteisellä fuksisitseillä, kun painetaan ruokia Olkkarilla, ihan hirvee mayhem ja ei mitään kunnon välineitä. Siinä on hyvä henki.

Tietokilta: Mä rupesin miettiin mitä on tehty yhdessä niin lista ei oo hirveen pitkät. Mut tota. Teltat Ulliksella vierekkäin. Tb. Se oli kaikista paras.

Onks teil vielä jotain terveisiä?

[pitkä hiljaisuus]

”SCI Anam.”

”Hyvä terveinen.”

”Ahaa. Kiitos Prodeko tästä elähdyttävästä kokemuksesta.”