« Kalenteriin
Luukku no. 9

Haastattelussa: kiltakummi

Mun nimi on Tua ja kuten osa saattaa otsikosta aavistaa, mun rooli on tänä vuonna Athenen kiltakummi! Se tarkoittaa, että teen hommia AYY:n hallituksessa ja samalla toimin linkkinä AYY:n suuntaan - jos on mitä vaan kysyttävää, ideoita tai kommentoitavaa niin mut tavoittaa esimerkiksi TG:stä @rakastua, saa olla yhteydessä! Oma taustani on Athenen sisarkillassa Prodekossa, ”opiskelen” neljättä vuotta ja viime vuoden iloni oli toimia Prodekon kunnianarvoisana Mediakeisarina. Athene on minulle rakas ja tuttu jo vuosien ajalta, ja on ilo olla tänä vuonna kiltakummin asemassa!

Sitten vastailua loistaviin kysymyksiin:

1. Paras karanteeniajanvietteesi?

Tykkään olla ulkona, joten pitkät metsälenkit koirien kanssa on aika lempparijuttu.

2. Paras wappuajanvietteesi?

Läsnäolowappuina wappusitsit, Ullis ja wappuyön maagisuus on varmaan top kolmonen.

3. Paras karanteeniwappuajanvietteesi?

Karanteeniwapusta ei ole vielä kokemusta, mutta visioin jotain mihin liittyy skumppaa, simaa, haalarit, lakki ja etäwappustriimejä. Varmasti tulee vähintäänkin ikimuistoinen ja ainutkertainen wappu < 3

4. Elämän tarkoitus?

Nauttia elämästä parhaansa mukaan ja yrittää olla niin, että muutkin pystyvät täällä viihtymään.

5. Opiskelijaelämän tarkoitus?

Tähän voi tavallaan vastata samalla lailla kuin elämän tarkoitukseenkin, mutta ehkä tähdennyksenä että ottaa opiskeluvuodet niin täysillä ja tehdä niitä itselle hyvältä tuntuvia juttuja, ettei jälkeenpäin harmita kun tuli himmailtua.

6. Työelämän tarkoitus?

Olla onnellinen ja tehdä parhaansa muidenkin onnen eteen, onhan työelämä osa kokonaiselämää. Ainakaan työelämän ei ole tarkoitus ahdistaa ja aiheuttaa kokonaisuutena enemmän negatiivisia kuin positiivisia tunteita, sanoisin.

Tua