Informaatioverkostojen kilta

Athene

Athene alumni

Athenen Alumni tuo yhteen opiskeluaikansa jo taakseen jättäneet Athenelaiset ja Athenenmieliset. Athenen alumnitoiminta on järjestäytynyt vuonna 2008 perustetun Athene Alumni ry:n ympärille. Alumnihenkistä toimintaa järjestetään tiiviissä yhteistyössä killan kanssa. Alumnitoiminnan piiriin voidaan toki hyvin laskea kaikki entisten Athenen piirissä toimineiden opiskelijoiden kohtaamiset – riippumatta siitä kuinka järjestäytynyttä tai spontaania toiminta on!

Liittymällä Athene Alumni ry:n jäseneksi varmistat että saat kaiken oleellisen tiedon esimerkiksi alumneille suunnatuista tapahtumista, ja muusta alumneille mielenkiintoisesta sisällöstä. Jäseneksi liittymällä pääset myös mukaan Athene Alumnin viestintäkanaville joista tavoitat sekä juuri valmistuneet että pidemmän alumniuran jo tehneet vanhat athenelaiset.

Seuraa tästä Athene Alumnin somekanavia:

TOIMINTA

Athene Alumnin tarkoituksena on viestiä ajankohtaisista asioista jäsenilleen, ylläpitää yhteyksiä valmistuneiden ja nykyisten opiskelijoiden välillä, sekä järjestää tapahtumia alumnien ja alumninmielisten iloksi ja hyödyksi. Alumnin perinteisiä tapahtumia ovat ainakin Pre-Wappusitsit ja afterworkit, mutta myös paljon uutta on jatkuvasti suunnittelua.

Alumnitoiminta on kuitenkin paljon muutakin, kuin yhdistyksen “virallisesti” organisoimaa toimintaa. Onko sinulla idea tapahtumasta tai konseptista, josta voisi olla iloa kanssa-alumneillesi? Haluatko esimerkiksi järjestää alumniexcun työpaikallesi, kaipaatko seuraa vuorivaellukselle, tai haluatko järjestää oman vuosikurssisi reunionin silliksen merkeissä? Vai etsitkö kenties täsmärekryttäviä töissä auenneeseen positioon? Tämä kaikki on alumnitoimintaa parhaimmillaan, eikä näihin tarvitse alumniyhdistyksen lupaa odotella. Apua järjestämiseen ja viestintään on sen sijaan aina tarjolla!

YHTEYSTIEDOT

Alumniyhdistys

Eemil Rantala: eemil.rantala@nullaalto.fi

Killan alumniyhdyshenkilö

Ulrica Bladh: ulrica.bladh@nullaalto.fi