Informaatioverkostojen kilta

Athene

Hallituksen postilaatikko

Tällä lomakkeella tavoitat Athenen hallituksen. Voit kysyä mieltä askarruttavasta kilta-aiheesta, ehdottaa päätähuimaavia uusia hankkeita, hankintoja tai tapahtumia, kertoa terveisiä tai antaa palautetta. Muistathan liittää sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat viestiisi vastauksen. Hallitus käsittelee kaikki viimeistään kokousta edeltävänä päivänä lähetetyt asialliset ehdotukset seuraavassa kokouksessa.

Haluatko järjestää tapahtuman kiltalaisille?

Killan toimikunnat ja -henkilöt järjestävät mitä moninaisimpia tapahtumia kiltalaisten iloksi, mutta hallitus tukee erittäin mielellään myös muita kiltalaisten ideoimia tempauksia. Jos sinulta siis löytyy intoa järjestää kiltalaisille pienimuotoinen tapahtuma, tällä lomakkeella voit pyytää killalta tukea sen järjestelyjä ja markkinointia varten. Olkkarilla on nähty jos jonkinlaista keskusteluiltaa ja muuta hauskaa, mutta oli ideasi sitten kiltalaisten omien koodiprojektien yhteinen demo-päivä tai tanssimattoturnaus lähde rohkeasti järjestämään! Hakiessasi avustusta otathan huomioon seuraavat asiat:

  • Liitä hakemukseen tapahtuman nimi, ajankohta, lyhyt kuvaus, haettu summa sekä eritelty arvio rahankäytöstä (tarvikkeet, tarjoilut yms…)
  • Avustuksia on yleensä myönnetty n. 100€ suuruisille hakemuksille.
  • Tapahtuman on oltava avoin kaikille Athenen jäsenille
  • Hakemus tulee lähettää viimeistään viisi päivää ennen tapahtuman ajankohtaa