Informaatioverkostojen kilta

Athene

OLO­hu­o­ne

OLOhuone eli kavereiden kesken Olkkari on Athenen kiltahuone Otaniemen T-talon 1. kerroksessa. Vuonna 2010 nykyiseen sijaintiinsa muuttanut OLOhuone toimii jokapäiväisenä työ- ja hengailutilana kaikkine oheisvarusteineen ja olkkarilla on mm. sähköpöydät työskentelyä varten, pleikkari, mukavat sohvat ja phabupöytä.

Olkkarilta löytää usein porukkaa työskentelemässä, ruokailemassa tai hengailemassa. Apu on myös Olkkarilla lähellä, sillä toiset kiltalaiset auttavat kouluongelmissa mielellään! Aika ajoin Olkkarilla järjestetään tapahtumia kulttuuri-illoista esitelmiin. On Olkkarilla nähty myös kurpitsansyöntikilpailutkin.

OLOhuoneen löydät astuessasi T-talolle sisään Kandikeskuksen suunnasta. Tunnistat sen lasikulmauksesta, josta aukeavat näkymät OLOhuoneen ja aulan välillä.

Olkkarilla on myös NamiMamien ylläpitämä namubuffa, josta kiltalaiset voivat ostaa välipalaa. Palautetta NamiMameille voit lähettää tästä.

Olkkarilla kiltalaiset saavat ilmaista kahvia ja teetä. Muistathan tiskata oman kuppisi käytön jälkeen, sillä Olkkarin järjestystä ylläpitää kunnianarvoisa OLOhuonetoimikunta.

Voit seurata OLOhuoneen meininkiä OLOcamilla kellon ympäri. Pääset seuraamaan alati päivittyvää kuvaa täältä.