Informaatioverkostojen kilta

Athene

Athenen häryt

Moikka!

Me olemme Riikka ja Miska, Athenen häirintäyhdyshenkilöt eli häryt. Kehitämme yhdessä killan hallituksen kanssa kiltatoimintaa yhdenvertaisemmaksi ja lähestyttävämmäksi kaikille. Tavoitteena on, että jokainen kiltalainen kokee olevansa tervetullut mukaan toimintaan juuri sellaisena kuin on.

Meihin voit olla yhteydessä, mikäli kohtaat esimerkiksi kiusaamista, syrjintää, häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua. Killalla on nollatoleranssi epäasialliseen kohteluun, minkä takia meihin voi olla yhteydessä hyvinkin matalalla kynnyksellä. Toiminnassamme tärkeintä on luottamuksellisuus, eli mikään kanssamme puhuttu asia ei leviä eteenpäin. Meidän lisäksemme yhteyttä voi ottaa esimerkiksi tapahtuman pääjärjestäjiin, kuten isäntään ja emäntään, yrityssuhdevastaavaan tai phuksikapteeniin. 

Vaikka myös Athenella esiintyy valitettavasti häirintää, ei tapahtumiin tai killan muuhun toimintaan osallistumista tarvitse pelätä. Jos joku asia tuntuu epämiellyttävältä, siitä kannattaa puhua, jotta asialle voidaan tehdä jotakin. Kiltamme on täynnä avoimia ja innokkaita ihmisiä ja tekijöitä, jotka haluavat, että myös kiltatoiminta on mielekästä kaikille kiltalaisille.

Riikka Eskola
Telegram: @riikkaeskola
Puhelinnumero: +358405227406
Sähköposti: riikka.eskola@nullaalto.fi

Miska Kulmala
Telegram: @coolmala
Puhelinnumero: +358403556081
Sähköposti: miska.kulmala@nullaalto.fi