Informaatioverkostojen kilta

Athene

Liit­ty­mi­nen ja jäsenmaksu

Yleisin tapa liittyä kiltaan on päästä opiskelijaksi informaatioverkostojen koulutusohjelmaan ja lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä maksaa killan jäsenmaksu Informaatioverkostojen kilta Athenelle.

Muut kuin informaatioverkostojen opiskelijat

Voit liittyä killan varsinaiseksi jäseneksi vaikket olisikaan informaatioverkostojen opiskelija: riittää, että olet AYY:n jäsen. Muut kuin AYY:n jäsenet voivat myös liittyä ulkojäseniksi. Liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu ja lähettämällä jäsenhakemus hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen hallitus@nullathene.fi. Laita hakemukseesi ainakin:

  • koko nimesi (kaikki etunimet ja sukunimi!)
  • kotipaikkakuntasi
  • sähköpostiosoitteesi
  • oletko AYY:n jäsen
  • kuitti jäsenmaksusta (screenshot, jos maksat MobilePaylla)

Tapana on myös ollut käydä esittäytymässä hallituksen kokouksessa tai muutoin. Jäseneksi liittyessäsi sinut liitetään automaattisesti Athenen jäsenet-sähköpostilistaan. Mikäli et halua listalle, ilmoita siitä jäsenhakemuksessasi.

Jos käytät MobilePay-sovellusta, voit maksaa jäsenmaksun tämän linkin avulla.

Maksutiedot

Määrä: 8,00 €
IBAN: FI36 6601 0001 0650 51
BIC: AABAFI22
Viitenumero: 99105

Erikseen maksettu jäsenmaksu

Niille, jotka eivät maksa killan jäsenmaksua lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä, jäsenmaksun vuotuinen eräpäivä on 1.10. Jäsenmaksu on lukuvuosittainen ja on voimassa aina lukuvuoden loppuun (31.7.). Wapun ja lukuvuoden päättymisen välisenä aikana (1.5.–31.7.) jäseniksi liittyvillä ensimmäiseen jäsenmaksuun sisältyy kuluvan lukuvuoden lisäksi seuraava lukuvuosi.

Voit maksaa jäsenmaksun oma-aloitteisesti ylläolevien maksuohjeiden mukaan (tilisiirto, MobilePay tai käteinen kiltahuoneella).